Politica de Confidențialitate

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor LINEA ARREDO. Un aspect deosebit de important pentru noi este asigurarea protecției datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. În aceiași măsură, confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importantă.

CINE SUNTEM?

LINEA ARREDO este o societate care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, având sediul in LUGOJ, jud. TIMIȘ, Str. Bucegi Nr. 29.

CE DATE PRELUCRAM?

In vederea:

Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

CARE ESTE SCOPUL SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul Dvs. sunt si vor fi colectate si prelucrate de noi exclusiv in scopurile pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza. Mentionam faptul ca prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamantului Dvs. in acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor, numit in cele ce urmeaza Regulamentul).

Situatiile in care LINEA ARREDO va colecta si prelucra datele Dvs. cu caracter personal si scopurile in vederea carora aceste date vor fi prelucrate, sunt urmatoarele:

  1.  pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;
  2.  pentru a raspunde la intrebari si solicitari;
  3.  pentru a putea transmite informatii legate de oferte, comenzi, contracte, facturi
  4.  pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
  5.  pentru activitati de marketing
  6.  pentru a oferi si imbunatati serviciile pe care le oferim;
  7.  pentru a intocmi documentele legale. Datele de tipul: nume complet, adresa domiciliu legal, sunt necesare pentrtu intocmirea documentelor legale (facturi, avize, contracte, procese verbale, documente de transport si receptie, documente de plata, etc).
  8.  pentru inregistrare cont pe site-ul www.adiplast.ro; Colectarea datelor cu caracter personal in acest caz are scopul principal de a acorda posibilitatea crearii unui cont de utilizator, prin intermediul/accesarea caruia veti avea acces la produsele achizitionate, precum si la promotii. Totodata, unele din aceste date (ex. adresa e-mail, numar telefon) sunt necesare pentru o buna comunicare intre societatea noastra si Dvs., in calitate de client, precum si pentru transmiterea catre Dvs. a ofertelor promotionale, in mod ocazional. De asemenea, in timpul utilizarii platformelor www.mcagrup.ro, www.oc.mcagrup.ro;, sunt colectate de catre societatea noastra date referitoare la istoricul cautarilor Dvs., respectiv: articole citite, produse vizualizate etc. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastra de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, browser-ul, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate. Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv, sa optimizam si imbunatatim functionarea platformei noastre, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acesteia.
  9. Abonare la Newsletter; Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal, in acest caz este acela de a va informa despre: produsele si evenimentele organizate de noi si pentru publicitate;
  10. Datorita caracterului specific al produselor fabricate si furnizate de LINEA ARREDO, produse personalizate si a caror executie se bazeaza pe masuratori efectuate direct la locul unde acestea vor fi puse in opera, datele Dvs (nume, prenume, adresa e-mail, adresa instalare, telefon) vor putea fi transferate catre colaboratorii si distribuitorii locali cei mai apropiati, cu care LINEA ARREDO are contracte de distributie a produselor fabricate si furnizate de Ioschici SRL. Aceste date vor fi folosite de acestia pentru a va contacta in scopul masuratorilor, oferirii de solutii tehnice, intocmirii de oferte comerciale, de contracte si alte documente legale (facturi, avize, procese verbal, etc).

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

Va aducem la cunostinta ca, pentru functionarea eficienta a platformelor, utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni, carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute de lege si sa asigure protectia drepturilor Dvs.

Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

CAT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.? Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie. 

CARE SUNT DREPTURILE DVS.? In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi: 

CUM AVETI ACCES LA DATELE DVS.? 

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne puteti contacta la adresa punct lucru LINEA ARREDO: Romania,Lugoj, jud. Timiș, Str. Bucegi Nr. 29. LINEA ARREDO va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, sau in alt format. Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de LINEA ARREDO gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, LINEA ARREDO poate:

 Va multumim!